Träning för Inger Axelsson 7 och 8 november

Inger har varit ridlärare på Mjölby Ridklubb i många år och tävlar själv upp till Grand Prix och är utbildad C-tränare. Maggan, Mia och Tove tränar regelbundet för Inger.

Vi har nu bjudit hit Inger för att fler ska få möjlighet att rida för henne. Tanken är att man ska rida två pass under helgen. Då vi tränat för Inger, känner man hur bra det känns dagen efter, ett träningspass. Så nu vill vi se, vad som händer om vi får rida en träning dag 2

Du kan välja att rida själv i 45 min eller 30 min. Ni kan även rida två ekipage samtidigt, i 45 min.

Anmälan görs till Maggan via sms 0763402615

Betalning gör ni direkt till Inger.

45 min 500:-/pass

30 min 400.-/pass

45 min för två ekipage 350:-/ryttare och pass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *