7.00

På lördag är det Blåbärhoppet på fm.

Spänn linan tvärsöver mellan dressyrbanan och gethagen. Släpp sedan över hästarna i hage 5 till hage 1. När de släpps ut på kvällen ska de till hage 5 där de går nattetid. Led ut Kisha och Cara Mia till Hage1.Öppna till Hage 2 och släpp ut alla valacker . Öppna till Hage 4 och släpp ut stona.

Kolla så vår getter 3 st, kaniner 2 st och hönor 4 st har mat och vatten, morgon och kväll. Hö till kaninerna ligger i höhäcken, läggs i vänstra delen av boxen där nere.. Kaninpellets i lilla hinken ca 1 dl per mål, och hönsfoder till hönorna som ligger i grå tunnan, ca 1 rosa skopa per mål. Kaninerna har vatten flaska på burens sida. Hönorna har liten vattenautomat. öppna försiktigt till getterna så de inte rymmer. Kaninerna får äta typ äpplen och morötter och maskrosblad, men tänk på att inte vräka in mat till dem.

Iordningställ Svarta stallet för insläpp, mocka och fodra. Foderlistorna är uppdaterade, noga med hösilagegivan . När ni mockar ska ni vara noga med att ta ut det blöta.

Kingen, Waldina och Mercedes står i Blå stallet, mocka och ge dem mat. Se foderstater. Ni behöver inte mocka åt Waldina men läggfram mat åt henne

Hästarna tas in kl 14.00 lördag och söndag

Hage1, Hage 4, Hage 2

Kolla staketen i aktuella hagar. kontrollera så vattenkopparna är rena och fungerar.

Se över alla hästar.

Städa gemensamma utrymmen , TÄNK PÅ ATT TORKA HANTAG, LYSKNAPPAR mm. håll extra rent på toaletterna , se till att det finns pappershandukar och/eller rena handukar, och att sophinkarna är tömda. Torka gärna handtag mm flera ggr per dag.

Se till att alla hästar är ute innan ni åker hem, mocka efter hästarna i Svarta stallet.

Se till att det blir låst och släckt över allt, stängt till ridbanorna, sätt för linorna mot vägen. samt planka mot gödselstacken.

  • Hage 5 / 1 Röda och Svarta stallet+Kingen och Mercedes, Waldina
  • Hage 2 Dagge, Ali Baba, Aron, Ribe, Mithras, Falcon.
  • Hage 4 Dana, Carissma, Stjärna, Valli, Ritza

Vid frågor och om det händer något ring Mia 0708-789212