7.00

Kolla så det är stängt till vägen, vid hoppbanan, till hoppbanan, till dressyrbanan, öppna till hage1 och sätt linorna rakt över gången till hage 3. släpp hästarna i 1 Röda stallet, 2 Svarta stallet 3 led Ärtan till dörren, 4 släpp Mercan 5, led ut Vallmo och Munka till hagen i Blå stallet.

Stäng till hage 1 öppna till hage 2 och släpp ut valackerna, stäng och öppna till hage 4 släpp ut stona, stäng grinden.

Iordningställ Svarta stallet för insläpp, mocka och fodra. Foderlistorna är uppdaterade, var noga med hösilagegivan . När ni mockar ska ni vara noga med att ta ut det blöta. Mercedes, Munka och Vallmo står i Blå stallet, mocka och ge dem mat. Se foderstater.

Lägg in höpåsarna till blå samt röda stallet. Kolla så hästarna i röda stallet har vatten.

Kolla så vår getter 3 st, kaniner 2 st och hönor 4 st har mat och vatten, morgon och kväll. Hö till kaninerna ligger i höhäcken, läggs i vänstra delen av boxen där nere.. Kaninpellets i lilla hinken ca 1 dl per mål, och hönsfoder till hönorna som ligger i grå tunnan, ca 1 rosa skopa per mål. Kaninerna har vatten flaska på burens sida. Hönorna har liten vattenautomat. Öppna försiktigt till getterna så de inte rymmer. Kaninerna får äta typ äpplen och morötter och maskrosblad, men tänk på att inte vräka in mat till dem. Släpp inte ut kaninerna ur buren. Dom gräver sej ut.

Vill ni ha frukostägg så kan ni kolla om hönorna värpt.

Låt gärna våra getter vara ute på fm, ta havre hinken och gå före ut till deras hage. Ge dem lite havre var och lägg ut lite hö åt dem. När ni tar in dem går ni före med hinken så följer dom med.

Hästarna tas in kl 14.00 lördag och söndag

Ta in hästarna kl 15.00 fredag och måndag.

Släpp Hage 4. Hage 1. Släpp Hage 2 sist.

Kolla staketen i aktuella hagar.

Se över alla hästar.

Städa gemensamma utrymmen , TÄNK PÅ ATT TORKA HANTAG, LYSKNAPPAR mm. håll extra rent på toaletterna , se till att det finns pappershandukar och/eller rena handukar, och att sophinkarna är tömda. Torka gärna handtag mm flera ggr per dag.

Se till att det blir låst och släckt över allt och att ingen elev är kvar, stängt till ridbanorna, sätt för linorna mot vägen. samt planka mot gödselstacken.

  • Hage 1 Röda och Svarta stallet + Mercedes, Ärtan, Vallmo och Munka
  • Hage 2 Dagge, Ali Baba, Aron, Ribe, Mithras, Falcon.
  • Hage 4 Dana, Carissma, Stjärna, Valli, Ritza

Vid frågor och om det händer något ring Mia 0708-789212