Agge ska ha medicin morgon och kväll. blanda 2 dl lusern i svarta skopan som står vid havren. medicinpåsarna är uppmärkta ( två per gång). ligger vid skopan. blanda ny lusern så det står klart till nästa tillfälle. blanda i påsarna precis innan du ger honom. tack

7.00 kontrollera att det är stängt till vägen och ridbanorna, Öppna till Hage 1.

Släpp ut hästarna i Röda och Svarta stallet, följ med och stäng till hage 1, öppna hage 2. Släpp ut alla valacker i Blå stallet, följ med och stäng till hage 2 OBS!!! led ut Ledija hage 3. och öppna hage 4. Släpp ut stona och stäng efter dem.

Mocka och ströa i Svarta stallet och åt Kisha och Nova i Röda stallet, Fodra och gör klart för insläpp, Fodra middag i alla stall. Gör höpåsar till kvällen åt hästarna i Svarta stallet samt Kisha och Nova i Röda stallet, Ge Mithras 3 dl havre till middag. samt Dana 1 näve havre.

Städa gemensamma utrymmen , TÄNK PÅ ATT TORKA HANTAG, LYSKNAPPAR mm. håll extra rent på toaletterna , se till att det finns pappershandukar, och att sophinken är tömd.

insläpp 16.00 lördag och 14.30 söndag.

Vid voltige hämtar ni in den häst som står på listan till kl 13, alt leder över den till sjukhagen om ni vill åka hem och äta.

Led in Hage 3 släpp Hage 4, Hage 1 och Hage 2.

Kvällsfodra 19.00

Se till att det blir låst och släckt över allt. Lämna öppet till Hage 1, stängt till ridbanorna, sätt för linorna mot vägen.

  • Hage 1 Hästarna i Svarta och Röda stallet
  • Hage 2 Dagge, Doyan, Ali Baba, Skippy, Aron, Ribe, Mithras, Bullen. Martin
  • Hage 3 Ledija,
  • Hage 4 Dana, Carissma, Stjärna,Megan

Vid frågor och om det händer något ring Maggan 0763402615